Pighvar med kokosris, shiso og sauterede majroer
21. april 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Med få, lækre ingredienser kan du servere denne flotte anretning med pighvar, kokosris, shiso og majroer. Shiso kaldes også bladmynte og anvendes fx i sushi og misosuppe.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene i kokosmælken, og lad dem trække, til de er færdige, i ca. 20 minutter. Rør af og til.
Drys chilipulver, salt og peber på fisken, og steg den på en pande i klaret smør ved middelvarme, til den deler sig let. Dryp løbende fisken med det klarede smør, mens den steger, så smagen fra smørret sætter sig i fisken.
Varm vandet i en pande, og tilsæt piri piri og flagesalt. Steg ca. 1 minut under omrøring.
Tilsæt majroerne, og steg dem under omrøring, til vandet er fordampet. Bland shisoblade i majroerne.
Bland kokosflager i risene.
Anret fisken på risen med majroerne, og drys med koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk