Pighvar med kokosris, shiso og sauterede majroer

21. april 2019 af .

Foto: Marte Aubert

Med få, lækre ingredienser kan du servere denne flotte anretning med pighvar, kokosris, shiso og majroer. Shiso kaldes også bladmynte og anvendes fx i sushi og misosuppe.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene i kokosmælken, og lad dem trække, til de er færdige, i ca. 20 minutter. Rør af og til.
Drys chilipulver, salt og peber på fisken, og steg den på en pande i klaret smør ved middelvarme, til den deler sig let. Dryp løbende fisken med det klarede smør, mens den steger, så smagen fra smørret sætter sig i fisken.
Varm vandet i en pande, og tilsæt piri piri og flagesalt. Steg ca. 1 minut under omrøring.
Tilsæt majroerne, og steg dem under omrøring, til vandet er fordampet. Bland shisoblade i majroerne.
Bland kokosflager i risene.
Anret fisken på risen med majroerne, og drys med koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar