Pighvar med blomkål og stegte svampe

10. marts 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Let og lækker anretning med pighvar, rå blomkål, stegte svampe og palmekål. Det hele bliver bundet sammen af en skøn fiskesauce, der er lavet på fiskefumet.

Ingredienser

Sådan gør du

Drys pighvarfileterne med lidt salt.
Kog fiskefumeten ind til den halve mængde i en kasserolle, og pisk kolde smørtern i, til saucen er tæt og cremet.
Rens blomkålen, og skær den i tynde flager på en mandolinjern. Læg blomkålsflagerne i isvand, så de holder sig sprøde.
Rist hasselnødderne på en varm, tør pande, og hak dem groft.
Steg pighvarfileterne gyldne på en pande, til kødet er mælkehvidt og fast.
Rens svampe, og skær dem i grove stykker. Skyl og rib palmekålen. Steg svampe og kål i en smule olie på en pande, og krydr med salt.
Anret fisken på tallerkener med svampe og kål. Top med sennepsblade, blomkålsskiver, sauce og hasselnødder.

Tip!

Fumet er en hvid fond, der er kogt på enten fisk eller svampe.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar