Picnicbrød med asparges, oliven og soltørrede tomater
Dette brød er bagt med æg og bagepulver i stedet for gær. Det kræver derfor ingen hævning og kan bages i et snuptag. Tag brødet med i picnickurven, eller servér det til suppe eller italiensk antipasti.
![Picnicbrød med asparges, oliven og soltørrede tomater](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/picnicbrod-med-asparges-oliven-og-soltorrede-tomater_13847.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
June 20, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 lille brødform, 25 x 11 cm
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner