Piadina med kartoffel, spinat og mozzarella

11. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

De fyldte fladbrød smager forrygende både kolde og varme, så lav evt. en dobbelt portion.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kog kartoffelskiverne i en gryde med vand i et par minutter, til de er næsten møre. Afdryp.
Skyl spinaten, og damp den i en gryde med vand, til den falder sammen. Afdryp, og krydr med salt og peber.
Fordel kartoffelskiverne på den ene piadina. Pluk halvdelen af osten i små stykker, og drys dem ud over kartoflerne. Fordel dernæst spinaten ovenpå, og slut af med ost. Læg den anden piadina øverst, og tryk dem sammen.
Steg den fyldte piadina på en (grill-)pande ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side, til osten er smeltet. Del piadinaen i 4-6 stykker, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar