Piadina med kartoffel, spinat og mozzarella
11. april 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De fyldte fladbrød smager forrygende både kolde og varme, så lav evt. en dobbelt portion.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og skær dem i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kog kartoffelskiverne i en gryde med vand i et par minutter, til de er næsten møre. Afdryp.
Skyl spinaten, og damp den i en gryde med vand, til den falder sammen. Afdryp, og krydr med salt og peber.
Fordel kartoffelskiverne på den ene piadina. Pluk halvdelen af osten i små stykker, og drys dem ud over kartoflerne. Fordel dernæst spinaten ovenpå, og slut af med ost. Læg den anden piadina øverst, og tryk dem sammen.
Steg den fyldte piadina på en (grill-)pande ved middel varme i ca. 5 minutter på hver side, til osten er smeltet. Del piadinaen i 4-6 stykker, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk