Philly cheese steak sandwich
19. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne overdådige sandwich med oksekød og ost i overflod stammer selvfølgelig fra USA, nærmere bestemt Philadelphia.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg. Rens peberfrugt. Skær begge dele i tynde strimler. Steg løg og peberfrugt, til de er bløde og har taget en smule farve. Tilsæt Worcestershiresauce og eddike, og lad det koge væk. Krydr med salt og peber. Tag det af panden.
Skær ribeyen i helt tynde strimler. Steg den i 2-3 minutter på panden ved høj varme. Læg de stegte strimler ribeye i 4 bunker på panden. Fordel løg og peberfrugt ovenpå, og top med cheddar. Læg låg (eller alufolie) på panden, og lad osten smelte.
Varm brødene, og fyld dem med ribeye, grønt og ost. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk