Pestosnegle med parmesan
30. juni 2023
af
Nadia Mathiasen.
Foto: Columbus Leth
Lækre små madbrød krydret med pesto og parmesan. Nyd pestosneglene, som de er, eller spis dem som tilbehør til suppe, salat eller som en del af en buffet.
Bemærk
Hævetid: I alt 1 time og 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret i en lille gryde, tag den af varmen, og tilsæt mælken. Lad blandingen stå i et par minutter, til den er lillefingervarm, og hæld den herefter over i en skål. Smuldr gæren, og rør den ud i mælkeblandingen.
Tilsæt salt, sukker, æg og mel, og ælt dejen sammen, til den er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
Rul dejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord til et rektangel på ca. 35 x 45 cm. Smør pesto ud på dejen i et jævnt lag, og drys med revet parmesan. Rul dejen sammen til en roulade på den lange led, og skær den ud i 18 snegle. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve tildækket i 30 minutter.
Varm ovnen op til 200°. Pensl pestosneglene med sammenpisket æg, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem på en bagerist.
Tip!
Du kan benytte rød pesto i stedet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk