Pestosnegle af butterdej

5. marts 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Ost, pesto og butterdej – så bliver det ikke bedre!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Tag butterdejen ud af køleskabet.
Rist pinjekerner let på en tør pande. Pil hvidløg. Riv parmesan.
Blend ²⁄₃ af pinjekernerne sammen med hvidløg, ²⁄₃ af parmesanen, basilikum, olie, eddike, salt og peber i en blender eller minihakker til en ensartet pesto.
Smør pestoen jævnt ud på butterdejen. Drys de resterende pinjekerner over, og rul dejen sammen som en roulade. Skær den i 2-3 cm tykke snegle, sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem lidt flade.
Drys resten af parmesanen over. Bag pestosneglene i ovnen i 12-13 minutter, til osten er gylden.

Tip!

Butterdej kan købes færdiglavet på rulle i køledisken i supermarkedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Se også: Klassisk opskrift på pizzasnegle

Vil du have inspiration til, hvilke retter du kan tage med på picnic? Se vores opskrifter på picnic-mad her!

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar