Pestosnegle af butterdej
5. marts 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ost, pesto og butterdej – så bliver det ikke bedre!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Tag butterdejen ud af køleskabet.
Rist pinjekerner let på en tør pande. Pil hvidløg. Riv parmesan.
Blend ²⁄₃ af pinjekernerne sammen med hvidløg, ²⁄₃ af parmesanen, basilikum, olie, eddike, salt og peber i en blender eller minihakker til en ensartet pesto.
Smør pestoen jævnt ud på butterdejen. Drys de resterende pinjekerner over, og rul dejen sammen som en roulade. Skær den i 2-3 cm tykke snegle, sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem lidt flade.
Drys resten af parmesanen over. Bag pestosneglene i ovnen i 12-13 minutter, til osten er gylden.
Tip!
Butterdej kan købes færdiglavet på rulle i køledisken i supermarkedet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på pizzasnegle
Vil du have inspiration til, hvilke retter du kan tage med på picnic? Se vores opskrifter på picnic-mad her!