Pesto med citronmelisse og spinat

25. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

En syrlig krydret pesto med citronmelisse og spinat er genialt tilbehør til f.eks. fisk. Perfekt, hvis du har en åbne pose spinat tilbage i køleskabet, der trænger til at blive brugt.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne i en blender.
Smag pestoen til med salt.
Tilsæt ekstra olie, hvis pestoen bliver for tyk.
Servér til fisk, kød, ovnbagte grøntsager eller kiks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar