Pesto med citronmelisse og spinat
25. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
En syrlig krydret pesto med citronmelisse og spinat er genialt tilbehør til f.eks. fisk. Perfekt, hvis du har en åbne pose spinat tilbage i køleskabet, der trænger til at blive brugt.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne i en blender.
Smag pestoen til med salt.
Tilsæt ekstra olie, hvis pestoen bliver for tyk.
Servér til fisk, kød, ovnbagte grøntsager eller kiks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk