Pesto med basilikum og persille
Den her gode, grønne pesto passer perfekt til både snacks og aftensmad. Spis den til kødet, vend den med ovnbagte grøntsager, eller servér den til sprøde kiks.

0-30 min.
(1)
12. maj 2020 af Linn GrubbströmFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
glas
- frisk basilikum
- 1 potter
- kruspersille
- 1 potter
- hvidløg
- 1 fed
- parmesan
- 40 g
- solsikkekerner
- 1 dl
- olivenolie
- 1 dl
- salt
- 1 tsk.
Sådan gør du
Blend alle ingredienserne i en blender.
Smag pestoen til med salt, og tilsæt ekstra olie, hvis den bliver for tyk.
Servér pestoen til kød, ovnbagte grøntsager eller kiks.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner