Pesto med basilikum og persille

Den her gode, grønne pesto passer perfekt til både snacks og aftensmad. Spis den til kødet, vend den med ovnbagte grøntsager, eller servér den til sprøde kiks.

Pesto med basilikum og persille
0-30 min.

(1)

12. maj 2020 af Linn GrubbströmFoto: Martin Tanggaard

Ingredienser

glas
frisk basilikum
1 potter
kruspersille
1 potter
hvidløg
1 fed
parmesan
40 g
solsikkekerner
1 dl
olivenolie
1 dl
salt
1 tsk.

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne i en blender.
Smag pestoen til med salt, og tilsæt ekstra olie, hvis den bliver for tyk.
Servér pestoen til kød, ovnbagte grøntsager eller kiks.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'