Persillesmør med hvidløg, citron og chili

23. maj 2022 af .

Foto: Nicolai Mørk

Persillesmørret er lækkert at servere på ristet brød eller oven på en grillet bøf, og det holder sig fint på køl i op til en uge.

Bemærk
Afkøling: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag smørret ud fra køl i god tid, så det kan nå at få stuetemperatur.
Skyl persille, citron og chili.
Afdryp persillen, og hak den fint. Pil og pres hvidløg. Riv citronskallen fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak den fint.
Rør det bløde smør sammen med persille, hvidløg, citronskal, chili og flagesalt.
Form smørret til en aflang rulle, og pak den ind i husholdningsfilm. Læg smørrullen på køl i mindst 1 time før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar