Persillerodssuppe
10. maj 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Persillerødder og jordskokker giver en dejlig blød, mild og sødlig suppe, så for at sparke lidt til smagsløgene er den her krydret med karry, ingefær, chili og hvidløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær persillerødder og jordskokker i tern. Rist dem i olivenolie og karry i en gryde nogle minutter.
Tilsæt finthakket løg, hvidløg og chili samt æbletern og ingefær. Sautér i 4-5 minutter.
Hæld bouillon over, og lad suppen simre under låg i 15 minutter. Tilsæt kokosmælk, og kog op. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér suppen med hvidløgsflute eller en anden slags brød, og drys grofthakket persille over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk