Persillepesto med hasselnødder

15. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Hvis du rister hasselnødderne først, giver de pestoen en endnu bedre smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl persille, og findel den i en foodprocessor eller multihakker sammen med pillede hvidløgsfed.
Tilsæt olie, hasselnødder og parmesan, og findel, indtil konsistensen er som en grov pesto. Smag til med salt og peber.
Opbevar pestoen i et skoldet glas i op til et par uger på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar