Persillepesto med hasselnødder
15. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Hvis du rister hasselnødderne først, giver de pestoen en endnu bedre smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl persille, og findel den i en foodprocessor eller multihakker sammen med pillede hvidløgsfed.
Tilsæt olie, hasselnødder og parmesan, og findel, indtil konsistensen er som en grov pesto. Smag til med salt og peber.
Opbevar pestoen i et skoldet glas i op til et par uger på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk