Persillehummus
23. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Nicolai Mørk
Hummus kan både anvendes i sandwich og pitabrød, men er også ideel at servere som en lækker snack eller appetizer med sprøde grøntsager til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp kikærter. Skyl og afdryp persille. Pil skalotteløg, og hak det groft.
Blend kikærter, persille, skalotteløg, tahin, chilisauce, spidskommen og olie sammen i en blender eller foodprocessor.
Tilsæt vand lidt ad gangen, til den ønskede konsistens er opnået, og smag hummussen til med citronsaft og salt.
Hæld hummussen i en beholder med låg, og opbevar den på køl indtil servering.
Skrub gulerødderne, og skær dem evt. igennem på langs. Servér hummussen som dip til gulerødderne, eller anvend den som fyld i sandwich og pitabrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk