Persillefrikadeller med lynkogte sommergrøntsager

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Friske frikadeller med persille som alle vil elske! De lynkogte grøntsager skal kun have et kort møde med det kogende vand, så de bevarer deres unikke sprødhed.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør hakket kød sammen med æg, salt, peber, havregryn og mælk.
Skyl og hak persillen. Rør det i farsen sammen med hakket hvidløg.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør og olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Bræk de nederste ender af aspargesene. Rens radiserne. Skræl eller skrub gulerødderne. Kog grøntsagerne i en gryde med spilkogende vand i 3 minutter. Hæld vandet fra.
Hak kørvel og purløg fint. Vend det med sommergrøntsagerne.
Rør ingredienserne sammen. Vend dressingen med sommergrøntsagerne.
Servér persillefrikadellerne med de lynkogte sommergrøntsager og den friskkogte pasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar