Persilledip med hvidløg og dild
27. januar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Dippen her er med persille, dild og hvidløg og er perfekt til sprøde grøntsagsstænger og knasende breadsticks.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil hvidløg, og skyl persille og dild.
Blend yoghurt, hvidløg, persille og dild til en cremet dressing med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Servér dippen sammen med friske og sprøde grøntsagsstænger eller fuldkornsstave.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk