Persilledip med hvidløg og dild

27. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Dippen her er med persille, dild og hvidløg og er perfekt til sprøde grøntsagsstænger og knasende breadsticks.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløg, og skyl persille og dild.
Blend yoghurt, hvidløg, persille og dild til en cremet dressing med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Servér dippen sammen med friske og sprøde grøntsagsstænger eller fuldkornsstave.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar