Persille-hakkebøffer med tomatsalat
4. august 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Giv de klassiske hakkedrenge lidt kant ved at blande hakket hvidløg og en ordentlig dusk persille i farsen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skyl hjertesalaten, og del den i grove både. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Del fetaen i grove stykker, og pluk basilikum.
Vend tomaterne med rødløg, eddike, olie, salt og peber i en skål. Anret hjertesalat i en stor skål eller på et fad, og fordel tomaterne ovenpå. Pynt med feta og basilikum.
Pil og hak hvidløg. Skyl og hak persillen. Rør hakket kød med hvidløg, persille, salt og peber i en skål.
Form farsen til 4 hakkebøffer, og steg dem i olie og smør på en pande i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér persille-hakkebøffer med tomatsalat dryppet med lidt chiliolie. Spis lunt brød og evt. oliven til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk