Perlespeltotto med butternutsquash og skinke
I denne "otto" med perlespelt får du den samme lækre cremede konsistens, som man kender den fra risottoen, men også glæde af perlespeltens mange sunde fordele i form af masser af B-vitamin og kostfibre. Ricotta i stedet for den klassiske parmesanost giver med sin bløde konsistens og smag et anderledes friskt pift.
![Perlespeltotto med butternutsquash og skinke](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/perlespeltotto-med-butternutsquash-og-skinke_8121.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5867599854354595&fp-z=1)
0-30 min.
(2)
June 2, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner