Perlehønebryst med råmarineret glaskål, rødbeder og mørk chokoladevinaigrette
Perlehønebryst er delikat kød, og serveret med råmarineret glaskål, rødbeder og mørk chokoladevinaigrette har du både et smukt og lækkert måltid.
![Perlehønebryst med råmarineret glaskål, rødbeder og mørk chokoladevinaigrette](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/perlehonebryst-med-ramarineret-glaskal-rodbeder-og-mork-chokoladevinaigrette_1983.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4998779296875&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner