Perlebygsalat med rødbeder og laks
1. juni 2018
af
Anne-Sophie Lahme.
Foto: Line Falck
En dejlig fyldig salat med sødme, syrlighed og friskhed. Ved at bruge både frisk citron og citronbalsamico i dressingen får du en varieret syrlighed, der går godt sammen med laksens fede smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyg efter anvisningen på pakken.
Skræl rødbederne, og skær dem små i tern. Rør friskost sammen med den varme perlebyg, og vend rødbedetern i.
Riv skallen af citronen fint. Rør citronskal sammen med olie og balsamico, og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over perlebygsalaten, og anret salaten på et fad.
Krydr laksefileterne med salt og peber, og steg dem i smør og olie på en pande.
Smuldr de varme laksestykker over salaten, og pynt med karse. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk