Perlebygsalat med rødbeder og gedeost
1. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Den fyldige salat får fyldighed af bagte rødbeder og god smag af den friske gedeost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbederne, og skær dem i grove både. Vend dem med lidt olie og salt, og bag dem ved 200° i ca. 30 minutter, eller til de er møre med lidt bid.
Skyl imens perlebyggen, og kog den i saltet vand i 15-20 minutter, eller til den er mør. Dræn vandet fra, og vend den med en smule olivenolie.
Pil rødløget, og skær det i tynde ringe.
Rør honning, eddike og olie sammen, og vend dressingen sammen med rødløg og de lune rødbeder.
Anret den lune perlebyg med rødbeder, gedeost og skyllet babyspinat, og dryp med citronsaft. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk