Perlebygsalat med krebsehaler og avocado

Frisk og let aftensmad, som alligevel mætter godt takket være både edamamebønner, krebsehaler og avocado.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl perlebyggen, og kog den mør efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af i en sigte, og kom den i en skål. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Tilsæt olivenolie, citronsaft, citronskal, salt og peber, og rør rundt. Lad perlebyggen køle af.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op, og si vandet fra. Vend edamamebønnerne i perlebyggen.
Skyl og tør salaten, og anret den i et salatfald. Fordel perlebyg og edamamebønner over salaten.
Skær avocadoerne i skiver, og anret dem over salaten sammen med afdryppede krebsehaler og dild. Servér salaten med groft brød.

Tip!

I stedet for perlebyg kan du bruge perlespelt eller quinoa.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar