Perlebygsalat med grillede grøntager

En gedigen salat, der mætter og smager af sommer. Den er god at gemme til madpakken eller frokosten dagen efter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd godt op i grillen.
Kog perlebyggen i rigeligt saltet vand efter anvisningen på emballagen. Hæld evt. overskydende vand fra, og lad perlebyggen køle let af.
Skyl squash og aubergine, og skær dem i skiver. Grill skiverne, til de har fået farve.
Pil løg, og hak det fint. Vend perlebyg med rødløg, olie, balsamico, parmesan og sennep.
Skyl salat, tomater og basilikum, og skær tomaterne i både.
Anret perlebyggen i en skål sammen med salatblade, top med de grillede grøntsager, tomater og basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
8. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar