Perlebygsalat med grillede grøntager
8. november 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En gedigen salat, der mætter og smager af sommer. Den er god at gemme til madpakken eller frokosten dagen efter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd godt op i grillen.
Kog perlebyggen i rigeligt saltet vand efter anvisningen på emballagen. Hæld evt. overskydende vand fra, og lad perlebyggen køle let af.
Skyl squash og aubergine, og skær dem i skiver. Grill skiverne, til de har fået farve.
Pil løg, og hak det fint. Vend perlebyg med rødløg, olie, balsamico, parmesan og sennep.
Skyl salat, tomater og basilikum, og skær tomaterne i både.
Anret perlebyggen i en skål sammen med salatblade, top med de grillede grøntsager, tomater og basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk