Perlebygsalat med grillede grøntager

8. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

En gedigen salat, der mætter og smager af sommer. Den er god at gemme til madpakken eller frokosten dagen efter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd godt op i grillen.
Kog perlebyggen i rigeligt saltet vand efter anvisningen på emballagen. Hæld evt. overskydende vand fra, og lad perlebyggen køle let af.
Skyl squash og aubergine, og skær dem i skiver. Grill skiverne, til de har fået farve.
Pil løg, og hak det fint. Vend perlebyg med rødløg, olie, balsamico, parmesan og sennep.
Skyl salat, tomater og basilikum, og skær tomaterne i både.
Anret perlebyggen i en skål sammen med salatblade, top med de grillede grøntsager, tomater og basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar