Perlebygsalat med citronkylling
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Lars Ranek
Det lyse kyllingekød bliver ekstra saftigt og velsmagende, når du steger det i citronsaft.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefilet i strimler. Skær hvidløg i tynde skiver. Varm olie og citronsaft op på en pande, og steg kylling og hvidløg ved høj varme, til kødet er mørt. Krydr med salt og peber.
Kog perlebyg efter anvisning på pakken.
Skær parmaskinke i tynde strimler. Pil nålene af rosmarinen, og hak dem fint. Pil rødløget, og hak det fint.
Steg parmaskinken i olien i 3-4 minutter, tilsæt rosmarin og rødløg, og lad det hele stege 2 minutter ved lav varme.
Skyl asparges, peberfrugt og tomater. Bræk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i tynde skiver på skrå. Skær peberfrugten i strimler, og halvér tomaterne. Skyl og hak persillen.
Bland perlebyg med parmaskinke, grøntsager og persille. Riv skallen og pres saften af citronen. Vend kyllingestrimlerne i, og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk