Perlebygotto med ærter og frisk mozzarella
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Perlebyg giver en grovere risotto med dejligt bid i.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl perlebyg grundigt i koldt vand. Pil løgene, hak dem fint, og steg dem i smør i en gryde, til de er klare. Hæld perlebyg i gryden, og steg et par minutter.
Hæld hvidvin ved, og lad den koge ind.
Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Lad perlebyggen opsuge væden, inden du tilsætter mere. Forsæt på samme måde i ca. 20 minutter.
Skyl sugarsnaps, og halvér dem på langs.
Rør sugarsnaps og friskbælgede ærter i gryden, og lad retten simre i 4-5 minutter. Smag til med friskrevet parmesan, salt og peber.
Skyl og tør ærteskud.
Anret perlebygottoen i dybe tallerkener, og top med småi mozzarellakugler og ærteskud.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk