Perlebygotto med ærter og frisk mozzarella

Perlebyg giver en grovere risotto med dejligt bid i.

Perlebygotto med ærter og frisk mozzarella
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
perlebyg
4 dl
skalotteløg
2
smør til stegning
50 g
hvidvin
1 dl
grøntsagsbouillon
8 dl
sugarsnaps
150 g
friskbælgede ærter
300 g
friskrevet parmesan
75 g
salt
peber

Til servering

friske ærteskud
1 håndfulde
små friske mozzarellakugler
125 g

Sådan gør du

Skyl perlebyg grundigt i koldt vand. Pil løgene, hak dem fint, og steg dem i smør i en gryde, til de er klare. Hæld perlebyg i gryden, og steg et par minutter.
Hæld hvidvin ved, og lad den koge ind.
Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Lad perlebyggen opsuge væden, inden du tilsætter mere. Forsæt på samme måde i ca. 20 minutter.
Skyl sugarsnaps, og halvér dem på langs.
Rør sugarsnaps og friskbælgede ærter i gryden, og lad retten simre i 4-5 minutter. Smag til med friskrevet parmesan, salt og peber.

Servering

Skyl og tør ærteskud.
Anret perlebygottoen i dybe tallerkener, og top med småi mozzarellakugler og ærteskud.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'