Pepperoni-gifler
27. april 2021
af
Kristina Marckmann.
Foto: Carina Kruger
Små lækre hapsere, der passer perfekt ned i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie, salt og mel, og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. ½ time.
Hak tomater, hvidløg, salt, timian og tomatpuré sammen i en foodprocessor til en rå pizzasauce.
Rul dejen ud til en 5 mm tyk firkant på et meldrysset bord, og fordel pizzasaucen over dejen. Fordel pepperoni, ost og timian over pizzasaucen. Rul dernæst dejen sammen som en roulade.
Skær rouladen i 3 cm tykke skiver. Læg dem på en bageplade, og tryk skaftet af en gaffel ned i toppen af hver giffel. Pensl dem med æg.
Bag giflerne midt i ovnen ved 175˚ i 20 min.
Tip!
Du kan også fylde giflerne med pesto og mozzarella eller en rest kødsauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk