Pepperoni-gifler

27. april 2021 af .

Foto: Carina Kruger

Små lækre hapsere, der passer perfekt ned i madpakken.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie, salt og mel, og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. ½ time.
Hak tomater, hvidløg, salt, timian og tomatpuré sammen i en foodprocessor til en rå pizzasauce.
Rul dejen ud til en 5 mm tyk firkant på et meldrysset bord, og fordel pizzasaucen over dejen. Fordel pepperoni, ost og timian over pizzasaucen. Rul dernæst dejen sammen som en roulade.
Skær rouladen i 3 cm tykke skiver. Læg dem på en bageplade, og tryk skaftet af en gaffel ned i toppen af hver giffel. Pensl dem med æg.
Bag giflerne midt i ovnen ved 175˚ i 20 min.

Tip!

Du kan også fylde giflerne med pesto og mozzarella eller en rest kødsauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar