Penne med squash og citron
10. august 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Citron giver denne pastaret et dejligt friskt pift. Brug både skallen og saften, og servér evt. retten med lidt stegt laks til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skyl squashen, og riv den groft på et rivejern. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Rens chilien, og hak den fint. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Varm olivenolie op på en pande, og steg hvidløg og chili let. Tilsæt squash og citronskal, og vend det rundt på panden i et par minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld vandet fra den friskkogte pasta, og vend den i squashsaucen.
Drys med revet parmesan, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk