Penne all'arrabbiata

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sådan en omgang pasta gør alle omkring bordet helt glade i blikket – og i maven.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, til den er al dente (gem ca. 1 dl af kogevandet).
Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Rens chilien, og skær den i skiver. Steg hvidløg og chili i olie på en pande, til de er gyldne, men ikke brankede.
Skyl og halvér tomaterne, og lad dem stege med sammen med tomatpuré og ca. 1 dl kogevand fra pastaen.
Lad det simre i 5 minutter, og smag til med salt og peber.
Hæl den drænede pasta på, og lad retten sætte sig i et par minutter. Servér med rigeligt friskrevet parmesan og plukket basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar