Penne all'arrabbiata
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sådan en omgang pasta gør alle omkring bordet helt glade i blikket – og i maven.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, til den er al dente (gem ca. 1 dl af kogevandet).
Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Rens chilien, og skær den i skiver. Steg hvidløg og chili i olie på en pande, til de er gyldne, men ikke brankede.
Skyl og halvér tomaterne, og lad dem stege med sammen med tomatpuré og ca. 1 dl kogevand fra pastaen.
Lad det simre i 5 minutter, og smag til med salt og peber.
Hæl den drænede pasta på, og lad retten sætte sig i et par minutter. Servér med rigeligt friskrevet parmesan og plukket basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk