Pebersteaks og kartoffelsalat med bønner og kapers
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Kartoffelsalaten er fuld af kapers, bønner og dild, og det giver masser af karakter til steaken, der vendes i peber. Servér bøfferne en aften, hvor du vil forkæle dig selv lidt ekstra.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag bøfferne ud af køleskabet, og lad dem få stuetemperatur, før de skal steges.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Nip bønnerne, og kog dem i ca. 5 minutter sammen med kartoflerne. Hæld vandet fra kartofler og bønner, og afkøl med koldt vand.
Bland kartofler og bønner med kapers og finthakket dild i en skål. Rør cremefraiche med citronsaft, og krydr med salt og peber. Dryp noget af cremefraichedressingen over kartoflerne, og stil resten af dressingen frem på bordet.
Stød de hele peberkorn i en morter. Vend bøfferne i knust peber. Opvarm olie og smør på en pande, og steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side.
Servér med kartoffelsalat som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk