Pebermyntepastiller med chokolade

5. december 2017 af .

Foto: Kira Brandt

Pebermyntepastiller er en forfriskende variant blandt julens mange godter. Den friske pebermyntesmag passer godt sammen med mørk chokolade og til varm chokolade.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør æggehvide og pebermynteessens godt sammen.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen, indtil massen er forholdsvis fast.
Tril massen til små kugler, tryk dem flade på et stykke bagepapir, og lav en lille fordybning i midten af hver.
Smelt chokoladen over vandbad, og pynt hver pastil med lidt af chokoladen.
Lad pastillerne tørre, inden du serverer dem eller lægger dem i en æske til opbevaring.

Tip!

Brug evt. chokoladeknapper, hvis det skal gå lidt hurtigere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar