Pebermyntepastiller med chokolade
5. december 2017
af
Bente Halkjær.
Foto: Kira Brandt
Pebermyntepastiller er en forfriskende variant blandt julens mange godter. Den friske pebermyntesmag passer godt sammen med mørk chokolade og til varm chokolade.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æggehvide og pebermynteessens godt sammen.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen, indtil massen er forholdsvis fast.
Tril massen til små kugler, tryk dem flade på et stykke bagepapir, og lav en lille fordybning i midten af hver.
Smelt chokoladen over vandbad, og pynt hver pastil med lidt af chokoladen.
Lad pastillerne tørre, inden du serverer dem eller lægger dem i en æske til opbevaring.
Tip!
Brug evt. chokoladeknapper, hvis det skal gå lidt hurtigere.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på fransk nougat