Peberfrugtsuppe med mascarpone

17. november 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Servér den milde og runde peberfrugtsuppe med en klat mascarponeost og grøn pesto, og du har en cremet suppe med et smagfuldt kick.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær løg, peberfrugt, kartoffel og chili i tern, og sautér dem i olien ved middelvarme i 5 minutter.
Tilsæt hvidløg skåret i skiver, og sautér det hele i yderligere ½-1 minut.
Tilsæt bouillon og flåede tomater, og bring det hele i kog.
Lad blandingen småkoge under låg i 20 minutter.
Blend blandingen til glat med en stavblender.
Smag suppen til med sukker, oregano, salt, peber og lidt citronsaft.
Servér suppen i skåle toppet med mascarpone, pesto og basilikumblade og med lyst brød til.

Tip!

Det er meget nemt at lave sin egen grønne pesto. Det tager blot ca. 10 minutter, og du kan finde masser af opskrifter på nettet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar