Peberfrugtsuppe med mascarpone
17. november 2020
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Servér den milde og runde peberfrugtsuppe med en klat mascarponeost og grøn pesto, og du har en cremet suppe med et smagfuldt kick.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær løg, peberfrugt, kartoffel og chili i tern, og sautér dem i olien ved middelvarme i 5 minutter.
Tilsæt hvidløg skåret i skiver, og sautér det hele i yderligere ½-1 minut.
Tilsæt bouillon og flåede tomater, og bring det hele i kog.
Lad blandingen småkoge under låg i 20 minutter.
Blend blandingen til glat med en stavblender.
Smag suppen til med sukker, oregano, salt, peber og lidt citronsaft.
Servér suppen i skåle toppet med mascarpone, pesto og basilikumblade og med lyst brød til.
Tip!
Det er meget nemt at lave sin egen grønne pesto. Det tager blot ca. 10 minutter, og du kan finde masser af opskrifter på nettet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk