Peberfrugtdip

4. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Smuk og smagfuld dip med inspiration fra det spanske køkken.

Bemærk
Grillet peberfrugt kan købes på glas hos grønthandlere og i velassorterede supermarkeder.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp peberfrugten, skyl tomater og chili og pil hvidløget.
Hak det hele i en multihakker sammen med mandler til en grov pesto.
Smag til med eddike, olie, salt og peber, og servér.

Tip!

Servér dippen som en kold sauce til kød, fjerkræ og fisk eller som dip til sprøde grøntsager og brødstænger. Dippen smager også skønt i en sandwich eller sammen med salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar