Peberfrugtdip
4. april 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Smuk og smagfuld dip med inspiration fra det spanske køkken.
Bemærk
Grillet peberfrugt kan købes på glas hos grønthandlere og i velassorterede supermarkeder.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp peberfrugten, skyl tomater og chili og pil hvidløget.
Hak det hele i en multihakker sammen med mandler til en grov pesto.
Smag til med eddike, olie, salt og peber, og servér.
Tip!
Servér dippen som en kold sauce til kød, fjerkræ og fisk eller som dip til sprøde grøntsager og brødstænger. Dippen smager også skønt i en sandwich eller sammen med salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk