Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En god bøf med sprøde grøntsager og en lækker dressing – så er der fest på en hverdag!

Ingredienser

Sådan gør du

Steg bøfferne i olie i 2-4 minutter på hver side på en varm (grill)pande.
Lad dem herefter hvile under alufolie.
Skyl alle grøntsagerne. Skær pak choi i kvarte, skær peberfrugterne i 4 stykker (fjern kernerne),og skær squash i skiver på langs. Pil skalotteløgene, og skær dem over på langs.
Steg alle grøntsagerne på panden i olie, til de er let møre, men stadig har sprødhed og bid.
Rør yoghurt sammen med paprika, presset hvidløg, salt og peber.
Steg brødskiverne på panden. Servér brødet til bøffer, grillet grønt og paprikadressing.

Tip!

Kan du ikke få peberbøffer, kan du selv vende kanten på tykstegsbøffer i en grov peberblanding.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar