Peberbøf med grillet grønt og paprikadressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En god bøf med sprøde grøntsager og en lækker dressing – så er der fest på en hverdag!
Ingredienser
Sådan gør du
Steg bøfferne i olie i 2-4 minutter på hver side på en varm (grill)pande.
Lad dem herefter hvile under alufolie.
Skyl alle grøntsagerne. Skær pak choi i kvarte, skær peberfrugterne i 4 stykker (fjern kernerne),og skær squash i skiver på langs. Pil skalotteløgene, og skær dem over på langs.
Steg alle grøntsagerne på panden i olie, til de er let møre, men stadig har sprødhed og bid.
Rør yoghurt sammen med paprika, presset hvidløg, salt og peber.
Steg brødskiverne på panden. Servér brødet til bøffer, grillet grønt og paprikadressing.
Tip!
Kan du ikke få peberbøffer, kan du selv vende kanten på tykstegsbøffer i en grov peberblanding.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk