Peanutcookies med tranebær
16. januar 2023
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
De er søde og sprøde, præcis som småkager skal være, men krummen er saftig og smagen af jordnødder og tranebær overraskende god.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk smør, sukker og farin luftigt. Pisk ægget og dernæst peanutbutter i.
Bland mel og natron. Si det i dejen, og rør den ensartet.
Hak chokoladen groft, og bland den i dejen sammen med tranebær. Lad dejen hvile køligt i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180°. Tril dejen til kugler på størrelse med valnødder, og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne gyldne og sprøde i ovnen én plade ad gangen i 10-12 minutter. Lad kagerne afkøle på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk