Peanutbutter-barer med puffet quinoa og mørk chokolade

13. januar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Lidt til den søde tand og den lille sult - Peanutbutter-barer med puffet quinoa og mørk chokolade er lidt anderledes barer, der kan tilberedes i god tid inden servering.

Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer

Ingredienser

Udstyr

1 bageform, 21 x 21 cm

Sådan gør du

Læg bagepapir i formen. Bland peanutbutter, sirup, kokosolie, flagesalt og vaniljepulver i en gryde, og smelt det sammen under omrøring ved middel varme. Tag gryden af varmen, og rør puffet quinoa i massen.
Pres massen ud i bunden af formen, og glat overfladen med bagsiden af en ske. Sæt formen på køl, mens du lave toppingen.
Hak chokoladen fint, og smelt den i en skål over vandbad sammen med kokosolie og peanutbutter. Rør sammen til en ensartet masse.
Fordel chokolademassen jævnt over bunden, og drys overfladen med lidt flagesalt. Sæt formen på køl i mindst 2 timer.
Tag formen ud fra køl, og skær massen i 12 firkantede barer. Opbevar barerne i en beholder på køl indtil servering.

Tip!

Puffet quinoa kan købes i velassorterede supermarkeder, helsekostforretninger eller hos Søstrene Grene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar