Pavlova med rabarberkompot
Denne pavlova består af en sprød mandelbund toppet med rabarberkompot og lakridsskum. Indimellem er der råvarer, der bare virker sammen, så alt går op i en højere enhed. Sådan er det med rabarber og lakrids. Prøv den, og døm selv!
![Pavlova med rabarberkompot](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/pavlova-med-rabarberkompot_1650.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5848388671875&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Vores bedste opskrift på pavlova
Powered by Froala Editor