Pavlova med mynte og After Eight

Sæt en drøm af en marengsdessert på bordet, som både smager vidunderligt og ser superfestlig ud. Pavlovaen er toppet med flødeskum vendt med hakket myntechokolade og frisk mynte og pyntet med bær, marengskys, knækkede After Eight-chokolader og friske mynteblade.

Pavlova med mynte og After Eight
0-30 min.

(0)

March 2, 2020 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Bagetid: 2 timer. Afkøling: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvis desserten skal på bordet i en fart, kan du købe en færdig marengsbund og en pakke hvide marengskys i stedet for selv at bage marengsen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'