Pavlova med limecreme og bær

Pavlova er en skøn og nem sommerdessert, som lokker med et blødt indre, en sprød skorpe og masser af frisk flødeskum og bær på toppen. Vi tilføjer også lidt limecreme til den her variant, så du får en fuldendt sød-syrlig smagsoplevelse. En pavlova adskiller sig fra en almindelig marengsbund ved at indeholde lidt eddike og majsmel.

Pavlova med limecreme og bær
31-60 min.

(0)

April 21, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Carina Krüger
Bemærk:Cremen skal afkøle i mindst 3-4 timer, gerne natten over. Når du bager bunden, må du ikke kigge til den undervejs, først når den er færdigbagt og -afkølet.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Vent med at lægge fyldet på til lige inden servering. Ellers risikerer du, at din pavlova falder sammen. Skulle det ske, så smager den altså godt alligevel.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'