Pavlova med limecreme og bær
Pavlova er en skøn og nem sommerdessert, som lokker med et blødt indre, en sprød skorpe og masser af frisk flødeskum og bær på toppen. Vi tilføjer også lidt limecreme til den her variant, så du får en fuldendt sød-syrlig smagsoplevelse. En pavlova adskiller sig fra en almindelig marengsbund ved at indeholde lidt eddike og majsmel.
31-60 min.
(0)
April 21, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Carina Krüger
Bemærk:Cremen skal afkøle i mindst 3-4 timer, gerne natten over.
Når du bager bunden, må du ikke kigge til den undervejs, først når den er færdigbagt og -afkølet.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Vores bedste opskrift på pavlova
Powered by Froala Editor