Pavlova med kiwi

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Disse pavlovaer består af små marangsreder med kiwi – de er som små lette skyer, der bare venter på at blive spist. En sand himmerigsmundfuld!

Bemærk
Ovntid: 1½ time.

Ingredienser

Udstyr

en sprøjtepose med tylle

Sådan gør du

Tænd ovnen på 140° (ikke varmluft). Pisk æggehviderne stive med en elpisker. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk sukker og vaniljekorn i, lidt ad gangen, til sukkeret er helt opløst.
Fyld marengsen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i portioner på en bageplade beklædt med bagepapir, gerne i et flot mønster.
Sæt den i ovnen, og skru med det samme ned på 110°. Bag de små marengs i ovnen i 1½ time. Lad dem køle helt af på bagepladen.
Skrab kornene ud af vaniljestangen. Pisk fløden til let flødeskum sammen med vaniljekorn og flormelis med en elpisker.
Fordel flødeskummet oven på marengsene. Skræl kiwierne, og skær dem i halve skiver. Anret dem oven på flødeskummet, og pynt med citronmelisse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar