Pavlova med kiwi
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Disse pavlovaer består af små marangsreder med kiwi – de er som små lette skyer, der bare venter på at blive spist. En sand himmerigsmundfuld!
Bemærk
Ovntid: 1½ time.
Ingredienser
Udstyr
en sprøjtepose med tylle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 140° (ikke varmluft). Pisk æggehviderne stive med en elpisker. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk sukker og vaniljekorn i, lidt ad gangen, til sukkeret er helt opløst.
Fyld marengsen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i portioner på en bageplade beklædt med bagepapir, gerne i et flot mønster.
Sæt den i ovnen, og skru med det samme ned på 110°. Bag de små marengs i ovnen i 1½ time. Lad dem køle helt af på bagepladen.
Skrab kornene ud af vaniljestangen. Pisk fløden til let flødeskum sammen med vaniljekorn og flormelis med en elpisker.
Fordel flødeskummet oven på marengsene. Skræl kiwierne, og skær dem i halve skiver. Anret dem oven på flødeskummet, og pynt med citronmelisse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrift på pavlova
Powered by Froala Editor