Pavlova med hvid chokoladecreme og bær
Pavlova er en marengsbund fyldt med creme eller fløde og pyntet med frugt eller bær. I denne opskrift er kagen toppet med en luksuriøs creme af hvid chokolade og italiensk mascarpone og pyntet med et overdådigt udvalg af blandede bær.
![Pavlova med hvid chokoladecreme og bær](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/pavlova-med-hvid-chokoladecreme-og-baer_1423.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6134033203125&fp-z=1)
31-60 min.
(2)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Bagetid: 1 time + afkøling.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Vores bedste opskrift på pavlova
Powered by Froala Editor