Pavlova med citrusfrugter i vaniljesirup og pistacienødder
Blødt pisket flødeskum oven på en snehvid, knasende marengs og med en sød og syrlig frugt-topping. Det er en dessert, de færreste kan stå for.
![Pavlova med citrusfrugter i vaniljesirup og pistacienødder](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/pavlova-med-citrusfrugter-i-vaniljesirup-og-pistacienodder_3480.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.602783203125&fp-z=1)
0-30 min.
(2)
May 31, 2018 af Gitte JakobsenFoto: Anna Overholdt
Bemærk:Ovntid, marengs: 60 minutter.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Vores bedste opskrift på pavlova
Powered by Froala Editor