Pastrami-sandwich

26. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Det her, det er en luksustoast ud over det sædvanlige. Røget ost, pastrami og spidskål mellem to skiver surdejsbrød, der er stegt sprødt i smør.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smør halvdelen af brødskiverne med mayonnaise, den anden halvdel med sennep.
Snit og skyl spidskål, og fordel det på brødskiverne sammen med scamorza og pastrami. Luk sandwichen.
Steg sandwichene 3 minutter på hver side i smør på en pande. Fordel dem på en bageplade, og bag dem i ovnen i 7 minutter.

Tip!

Det kan være svært at opdrive røget scamorza, men kig efter den i italienske specialbutikker eller osteforretninger. Som alternativ kan du bruge de fleste oste, som smelter nemt. For et røget touch kan du vælge en røget Goudan eller cheddar.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar