Pastinak-jordskok-suppe med bacon
15. maj 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Den klassiske jordskoksuppe får her selskab af sin gode fætter pastinakken. Sammen sørger de for en mild og lækker smag til den fløjsbløde suppe.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rodfrugterne, og skær dem i tern. Pil og hak løg og hvidløg. Svits det hele i smør nogle minutter.
Tilsæt bouillon. Kog suppen i 20 minutter. Skær brødet i stykker, og rist det på en pande eller i ovnen i lidt olie.
Steg baconen sprød. Blend suppen med en stavblender til en jævn masse.
Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.
Servér suppen med hjemmelavede brødcroutoner og ristet bacon.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk