Pastinak-jordskok-suppe med bacon

Den klassiske jordskoksuppe får her selskab af sin gode fætter pastinakken. Sammen sørger de for en mild og lækker smag til den fløjsbløde suppe.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rodfrugterne, og skær dem i tern. Pil og hak løg og hvidløg. Svits det hele i smør nogle minutter.
Tilsæt bouillon. Kog suppen i 20 minutter. Skær brødet i stykker, og rist det på en pande eller i ovnen i lidt olie.
Steg baconen sprød. Blend suppen med en stavblender til en jævn masse.
Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.
Servér suppen med hjemmelavede brødcroutoner og ristet bacon.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
15. maj 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar