Pastasalat med varmrøget laks og ærtehummus

28. august 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Når aftensmaden skal på bordet hurtigt, er pastasalat den perfekte løsning. Her får pastaen selskab af varmrøget laks og en mættende grøn ærtehummus.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på pakken, og lad den køle af.
Del laksen i store stykker med en gaffel.
Skær avocadoen over, og skær den i skiver.
Skyl agurken, og skær den i skiver. Pil rødløget, og hak det fint. Skyl salaten og ærteskuddene.
Bland pasta, laks, avocado, agurk, rødløg og ærteskud i en skål.
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Lad vandet dryppe af.
Hæld ærterne i en sigte, og skyl dem med vand i 2 minutter. Lad vandet dryppe af.
Skyl citronen, riv skallen og pres saften. Skyl dilden.
Blend kikærter, ærter, citronskal- og saft, dild og cremefraiche i en blender.
Smag hummussen til med salt, peber og citronsaft.
Servér hummussen til pastasalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar