Pastasalat med varmrøget laks og ærtehummus
28. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Når aftensmaden skal på bordet hurtigt, er pastasalat den perfekte løsning. Her får pastaen selskab af varmrøget laks og en mættende grøn ærtehummus.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisning på pakken, og lad den køle af.
Del laksen i store stykker med en gaffel.
Skær avocadoen over, og skær den i skiver.
Skyl agurken, og skær den i skiver. Pil rødløget, og hak det fint. Skyl salaten og ærteskuddene.
Bland pasta, laks, avocado, agurk, rødløg og ærteskud i en skål.
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Lad vandet dryppe af.
Hæld ærterne i en sigte, og skyl dem med vand i 2 minutter. Lad vandet dryppe af.
Skyl citronen, riv skallen og pres saften. Skyl dilden.
Blend kikærter, ærter, citronskal- og saft, dild og cremefraiche i en blender.
Smag hummussen til med salt, peber og citronsaft.
Servér hummussen til pastasalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk