Pastasalat med tomat, burrata og pestodressing
17. september 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den bløde burrata gør den her simple pastasalat til en rigtig smovseret. Du kan også bruge mozzarella, hvis du ikke kan opstøve burrata.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen i en gryde efter anvisningen på pakken, og skyl den i koldt vand. Vend den afkølede pasta i pesto i en skål, og stil den til side.
Skyl tomater, og skær dem i skiver. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver. Lad burrataen afdryppe, og del den i 4 stykker.
Pisk pesto, eddike og olie sammen til en dressing i en skål, og smag til med salt og peber.
Vend halvdelen af pestodressingen med pastaen i skålen.
Skyl og hak basilikum groft. Anret pasta, tomater og rødløg i 4 dybe tallerkener.
Læg burrata oven på hver anretning, og top med den resterende pestodressing og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk