Pastasalat med sprød chorizo

Denne pastasalat er mættende og kan sagtens udgøre et helt måltid. Lav gerne en stor portion, for den er skøn i madpakken dagen efter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver. Skyl tomaterne. Dræn kikærterne fra dåsen, og skyl dem i en sigte. Skær chorizopølsen i skiver på ca. 2 cm.
Bland gulerodsskiver, tomater og kikærter på en bageplade med med bagepapir, og vend det med olie, basilikum og salt. Sæt bagepladen i ovnen i 25 minutter, til grøntsagerne er møre, og chorizoen er sprød.
Kog pastaen efter pakkens anvisningen. Afdryp. Vend den friskkogte pasta sammen med rød pesto i en skål. Tilsæt bagte grøntsager og chorizo, og vend rundt.
Top pastasalaten med plukket basilikum, og servér med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
25. september 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar