Pastasalat med sprød chorizo
25. september 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne pastasalat er mættende og kan sagtens udgøre et helt måltid. Lav gerne en stor portion, for den er skøn i madpakken dagen efter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver. Skyl tomaterne. Dræn kikærterne fra dåsen, og skyl dem i en sigte. Skær chorizopølsen i skiver på ca. 2 cm.
Bland gulerodsskiver, tomater og kikærter på en bageplade med med bagepapir, og vend det med olie, basilikum og salt. Sæt bagepladen i ovnen i 25 minutter, til grøntsagerne er møre, og chorizoen er sprød.
Kog pastaen efter pakkens anvisningen. Afdryp. Vend den friskkogte pasta sammen med rød pesto i en skål. Tilsæt bagte grøntsager og chorizo, og vend rundt.
Top pastasalaten med plukket basilikum, og servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på pastasalat!