Pastasalat med serranoskinke og majskorn

Læg pestoen i bunden af det glas (eller den plastboks),pastasalaten skal medbringes i, og stil glasset på højkant i tasken. Så holder pastasalaten sig frisk og sprød. Når den skal spises, behøver man bare at vende glasset på hovedet, så pestoen fordeler sig.

Ingredienser

Udstyr

fire patentglas

Sådan gør du

Kog pastaen efter pakkens anvisning, og lad den køle helt af i en sigte.
Pil blade og tråde af majskolberne, og læg dem i en gryde med kogende, letsaltet vand i 5 minutter. Stil majskolberne på højkant, og skær med en skarp kniv majskornene af kolben, gerne i store flager.
Rens peberfrugter, og skær dem i små tern. Skær serranoskinke i aflange strimler.
Vend pasta sammen med majs, peberfrugt og serranoskinke i en skål.
Fordel pestoen i bunden af patentglassene eller en anden type beholder med tætlukkende låg. Fordel pastasalaten i glassene oven på pestoen. Sæt låg på.

Tip!

Træt af kedelige plastikdunke? Så find en patentflaske frem, og læg friske krydderurter eller skiver af jordbær, agurk eller citrusfrugt ned i flasken, før du fylder koldt vand i. Det ser indbydende ud og giver smag til vandet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar