Pastasalat med røget makrel

Nem pastasalat med røget makrel og sprøde grøntsager – den perfekte frokost, når det skal være ekstra lækkert.

Ingredienser

Sådan gør du

Lad makrellen ligge uden for køleskabet i 15-30 minutter, til den bliver lidt blød.
Flæk den i ryggen med en kniv, og træk den fra hinanden. Træk alle benene i bugen væk, og fjern rygbenet. Træk benene i midten af fileterne ud – mærk efter med fingrene, hvor de sidder. Vend fileterne om, og træk skindet af fiskekødet. Bryd fileterne i mindre stykker.
Kog pastaen i letsaltet vand efter pakkens anvisning. Hæld den i en sigte, skyl den under koldt vand, og lad den dryppe af.
Knæk enderne af aspargesene. Skyl aspargesene, og skær dem i stykker på 3-4 cm. Kog dem i letsaltet vand i 3 minutter. Afkøl under koldt vand, og afdryp grundigt.
Skyl og tør spinaten. Flæk fenniklen, rens den, og skær den i så tynde skiver som muligt, gerne på et mandolinjern.
Riv skallen og pres limefrugterne. Rør revet limeskal sammen med olie, limesaft og peber. Vend fennikel og pasta med dressingen. Vend asparges og spinat i pastasalaten lige før servering. Top med makrel.

Tip!

Når fenniklen skal skæres i helt tynde skiver, går det hurtigt, hvis du har et mandolinjern.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar