Pastasalat med kylling og kål

2. februar 2021 af .

Foto: Maria Tegner

Salaten her er både god frisklavet og dagen efter til frokost. Så lav gerne dobbelt portion, nu du alligevel er i gang i køkkenet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pasta efter pakkens anvisning. Hæld koldt vand over, og lad det afdryppe i en sigte.
Steg kylling og bacon i olivenolie, til det er gennemstegt. Skær det evt. i mindre, mundrette stykker.
Snit hvidkål og fennikel fint. Skær avocado i tern.
Rør en dressing af skyr, æblecidereddike, honning og 1 tsk. friskrevet citronskal.
Vend alle ingredienserne med dressing, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér salaten med basilikumblade på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar