Pastasalat med kylling og kål
2. februar 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Tegner
Salaten her er både god frisklavet og dagen efter til frokost. Så lav gerne dobbelt portion, nu du alligevel er i gang i køkkenet.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pasta efter pakkens anvisning. Hæld koldt vand over, og lad det afdryppe i en sigte.
Steg kylling og bacon i olivenolie, til det er gennemstegt. Skær det evt. i mindre, mundrette stykker.
Snit hvidkål og fennikel fint. Skær avocado i tern.
Rør en dressing af skyr, æblecidereddike, honning og 1 tsk. friskrevet citronskal.
Vend alle ingredienserne med dressing, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér salaten med basilikumblade på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk