Pastasalat med asparges og æg
3. juli 2019
af
Martine Svendsen Berglund.
Foto: Marte Aubert
Lækker salat, der består af grønne asparges og smilende æg, der sørger for at give dig dagens ration af protein – og så er retten vegetarisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Kog æggene, til de er smilende. Det tager 6 minutter for små æg, 7 minutter for mellemstore æg og 8 minutter for store æg.
Bring en gryde med vand i kog. Bræk de nedeste, træede ender af aspargesene.
Læg spargesene i det kogende vand i 2 minutter. Afkøl dem med koldt vand, så de bevarer den friske grønne farve.
Pres saften af citronen. Hak basilikum fint, og bland alle ingredienserne til citrondressingen sammen.
Anret pasta og asparges i et fad, og top med smilende æg skåret i både.
Høvl flager af parmesan over, og servér med citrondressing i en lille skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på pastasalat