Pastasalat med asparges og æg

3. juli 2019 af .

Foto: Marte Aubert

Lækker salat, der består af grønne asparges og smilende æg, der sørger for at give dig dagens ration af protein – og så er retten vegetarisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Kog æggene, til de er smilende. Det tager 6 minutter for små æg, 7 minutter for mellemstore æg og 8 minutter for store æg.
Bring en gryde med vand i kog. Bræk de nedeste, træede ender af aspargesene.
Læg spargesene i det kogende vand i 2 minutter. Afkøl dem med koldt vand, så de bevarer den friske grønne farve.
Pres saften af citronen. Hak basilikum fint, og bland alle ingredienserne til citrondressingen sammen.
Anret pasta og asparges i et fad, og top med smilende æg skåret i både.
Høvl flager af parmesan over, og servér med citrondressing i en lille skål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar