Pastaruller med tomat, spinat og kapers
15. marts 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Fyld friske pastaruller med lækre grøntsager og mascarpone, der tilsammen udgør en lækker vegetarret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pres vandet fra den frosne spinat. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver.
Steg spinat og hvidløg i olie på en pande i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Hæld blandingen i en skål, og rør den sammen med mascarpone, salt og peber.
Del lasagnepladerne i stykker på ca. 20 x 14 cm. Fordel spinatblandingen på lasagnepladerne, og rul dem sammen.
Skær rullerne i 2-3 cm tykke skiver, og læg dem med skærefladen opad i et ovnfast fad eller en støbejernspande.
Pil rødløgene, og skær dem i både. Skyl squashen, og skær den i tern. Fordel rødløg og squash omkring rullerne. Hæld vand og mosede tomater ved (det skal dække ⅔ op omkring rullerne).
Top med kapers, og sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til både grøntsager og pastaplader er møre.
Servér pastarullerne med revet parmesan på toppen, og giv en grøn salat og evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk